top of page
Adviesbureau. Brainstorm om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen. Workshops om creatieve vermogen te ontwikkelen. Innovatiekracht te vergroten en creatieve cultuur te creëren.

Over

161018_Océane_Jean's.jpg
Océane DORANGE

BUSINESS CREATIVITEIT & INNOVATIE FACILITATOR

Out-of-the-box Denker. Templates en Geeltjes Temmer.

Ruim 17 jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende Marketing en Innovatie functies. Ik heb economie gestudeerd aan de Aix-Marseille Universiteit in Frankrijk en Erasmus Universiteit van Rotterdam.  

Gefascineerd door creativiteit. Geïnteresseerd in kunst van literatuur tot beeldkunst. Zelf ben ik schrijfster en fotograaf. Ik maak regelmatig portretfoto’s. Ik vind het mooi om mensen te laten zien zoals ze echt zijn. Hier kunt u mijn portfolio bekijken.

Ik ben Française en sinds 15 jaar woonachtig in Nederland. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans.

Als u zich afvraagt hoe het is om in twee verschillende culturen te leven, kunt u mijn privéblog (in het Frans) lezen: www.petiteschroniquesdespaysbas.com

Ervaringen

“Ik wist niet dat ik zo creatief kon zijn, de juiste ideeën kon kiezen en ze meteen concreet te maken. Ik vond de dag ontzettend leuk en inspirerend. Ik heb veel energie gekregen”
Monique Teurlings, BouwTalent

“Je wist te enthousiasmeren en richting aan te geven. Je gaf het gevoel heel nauw betrokken te zijn in het proces en toch de groep haar eigen weg te laten zoeken. Bewondering!”

Gerard Strien, Zelfstandig Adviseur

Contact

Contact Océane Dorange your creativity partner
Contact Nederlands

Door "Verzenden" te klikken gaat u akkoord met mijn Privacy Verklaring

Bedankt voor uw bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page